Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leonardo DiCaprion vs Robert De Niro στο νέο trailer της ταινίας Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese

Νέες συγκρούσεις αποκαλύπτει το νέο trailer της ταινίας του Martin Scorsese με τίτλο Killers of the Flower Moon. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το ειδύλιο ανάμεσα στους χαρακτήρες που υποδύονται ο Leonardo DiCaprio και η Lily Gladstone, που θα φέρει τον πρώτο σε αντιπαράθεση με τον θείο του, το οποίο ενσαρκώνει ο Robert De Niro.

"Στις αρχές του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο έφερε μια περιουσία στη φυλή των Osage και κάποιοι μπήκαν στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μια νύχτα. Ο πλούτος αυτών των Ιθαγενών Αμερικανών προσέλκυσε αμέσως λευκούς τυχοδιώκτες, οι οποίοι χειραγώγησαν, εκβίασαν και έκλεψαν όσα περισσότερα χρήματα των Osage μπορούσαν πριν καταφύγουν σε φόνους".


Το σενάριο είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.

Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell και Sturgill Simpson.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*