Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Manhunt: Η νέα σειρά του Apple TV+ αφηγείται το ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του Abraham Lincoln (trailer)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer της σειράς Manhunt, το σενάριο της οποίας περιστρέφεται γύρω από το 12 ημερών ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του Abraham Lincoln. Τα γεγονότα είναι βασισμένα στην αφήγηση του βιβλίου του James L. Swanson και σύμφωνα με την περιγραφή της παραγωγής πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά, αλλά δύσκολο να γίνουν κατανοητά εγκλήματα στην ιστορία. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την αναζήτηση για τον John Wilkes Booth, αφότου δολοφόνησε τον Abraham Lincoln.

Πρωταγωνιστούν οι: Tobias Menzies, Anthony Boyle (Masters of the Air, Tetris), Lovie Simone (Greenleaf), Will Harrison (Daisy Jones & The Six), Brandon Flynn (13 Reasons Why), Damian O’Hare (Hatfields & McCoys), Glenn Morshower (The Resident), Patton Oswalt (A.P. Bio), Matt Walsh (Veep) και Hamish Linklater (The Big Short).


Τα δύο πρώτα επεισόδια του Manhunt θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Μαρτίου και θα ακολουθεί ένα κάθε εβδομάδα, ως τις 19 Απριλίου 2024 που είναι προγραμματισμένο το φινάλε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*