Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήνυση της Gina Carano κατά της Disney για «παράνομη απόλυση»

*
Την Τρίτη, η πρώην ηθοποιός του Star Wars, Gina Carano υπέβαλε μήνυση κατά της Disney και της Lucasfilm για την απόλυσή της από τη δημοφιλή σειρά της Disney+, The Mandalorian. Είναι μια αρκετά σοβαρή υπόθεση, καθώς η ηθοποιός έχει απεριόριστη υποστήριξη, με τον Elon Musk να επιβαρύνεται πλήρως με τα έξοδα. Σύμφωνα με το THR, ο CEO της Disney Bob Iger ρωτήθηκε από το CNBC για την άποψή του σχετικά με τη μήνυση, με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά και έντονα: «Καμία».

Η Carano είχε συγκρουστεί με μερικούς οπαδούς του Star Wars στα κοινωνικά μέσα πριν από την αποχώρησή της από το The Mandalorian, λόγω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης όπου η ηθοποιός υποστήριζε alt-right απόψεις και υιοθετούσε επιχειρήματα της ομάδας Τραμπ. Αυτό οδήγησε σε μια προσπάθεια ορισμένων να την απομακρύνουν από τη σειρά, με κριτικούς της Carano να χρησιμοποιούν το hashtag #FireGinaCarano. Η υπόθεση φτασε στο αποκορύφωμά της τον Φεβρουάριο του 2021, όταν η Carano δημοσίευσε ένα post στο Instagram που συγκρίνει το «μίσος κάποιου λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων» με τη μεταχείριση των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Η Lucasfilm ενημέρωσε σύντομα μετά από αυτό ότι η Carano δεν θα επέστρεφε στο The Mandalorian, χαρακτηρίζοντας τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα ως «αποκρουστικές και απαράδεκτες».


Μετά την υποβολή της μήνυσης, η Carano δήλωσε ότι μηνύει ως αποτέλεσμα μιας «συκοφαντικής εκστρατείας παρενόχλησης με σκοπό την φίμωση, την καταστροφή και το να αποτελέσει παράδειγμα [για το μέλλον] μέσα από εμένα». Πρόσθεσε, «οι καλλιτέχνες δεν υπογράφουμε για να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας ως Αμερικανοί πολίτες όταν πηγαίνουμε στη δουλειά μας». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Πραγματικά πλέον ο νεοφασισμός έχει ξεφύγει και στη Disney για να δουλέψεις θα πρέπει να παραθέτεις πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

*