Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ben Affleck αποκλείει το να σκηνοθετήσει ταινία για το DC Universe του James Gunn

*
Παρά τις φήμες που θέλουν τον Ben Affleck στη σκηνοθεσία ταινίας για το DC Universe του James Gunn, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του.

Μάλιστα, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει… το οτιδήποτε για το κινηματογραφικό σύμπαν του Gunn, δηλώνοντας πως δεν έχει τίποτα να χωρίσει μαζί του, όμως δεν θα ήθελε να δουλέψει σε κάποια ταινία του όπως εκείνος. Ξεκαθάρισε επίσης πως, αν και σκεφτόταν να σκηνοθετήσει μια ταινία Batman μετά από την εμφάνισή του στην ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice, τελικά το μετάνιωσε, ύστερα από την εμπειρία του με το Justice League.

Η προβληματική παραγωγή του Justice League φαίνεται πως επηρέασε πολύ αρνητικά τον Affleck. Ο σκηνοθέτης Zack Snyder είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από τα γυρίσματα, όταν πέθανε η κόρη του. Αντικαταστάτης του ήταν ο Joss Whedon, ο οποίος προχώρησε σε επαναληπτικά γυρίσματα ενός μεγάλου μέρους της ταινίας, με το αποτέλεσμα να απογοητεύει το κοινό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*