Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O George R.R. Martin δεν είχε ιδιαίτερο λόγο στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones

*
Οι fans δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με το τέλος του Game of Thrones του HBO και συχνά απορούσαν πόσο μεγάλο «λόγο» είχε ο George R.R. Martin στην πορεία της ιστορίας. Ο συγγραφέας δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως δεν είχε τόσο ενεργή συμμετοχή. Μάλιστα, είπε πως δεν γνώριζε γιατί δεν τον έβαλαν μέσα στις αποφάσεις και πως τέτοιες ερωτήσεις πρέπει να τις απευθύνουν στους υπεύθυνους της σειράς.

Είπε πως στις σεζόν 5, 6 και ειδικά στις 7 και 8 η ενεργή συμμετοχή του στο σενάριο ολοένα και μειονόταν. Παρόλα αυτά, ο Martin δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το δικό του όραμα για το Game of Thrones. Νωρίτερα το 2022, δήλωσε σε ένα blog post του πως τα σχέδιά του για το τέλος του Song of Ice and Fire θα διαφέρουν από τα γεγονότα της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*