Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jamie Foxx και ο Tommy Lee Jones είναι ένα αταίριαστο ντουέτο στην ταινία The Burial του Prime Video (trailer)

O Jamie Foxx και ο Tommy Lee Jones πρωταγωνιστούν στη δραματική ταινία του Prime Video με τίτλο The Burial, την οποία σκηνοθετεί η Maggie Betts.

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, που ξεκινάνε όταν μια συμφωνία στραβώνει, το σενάριο θέλει τον ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών ,Jeremiah O'Keefe (Tommy Lee Jones) να στρατολογεί τον χαρισματικό δικηγόρο Willie E. Gary (Jamie Foxx) για να σώσει την οικογενειακή του επιχείρηση. Τα πνεύματα οξύνονται και το γέλιο ακολουθεί ως ο ο δεσμός του απίθανου ντουέτου, ενώ αποκαλύπτεται η εταιρική διαφθορά και τη φυλετική αδικία σε αυτή την εμπνευσμένη, εμβληματική ιστορία".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι: Jurnee Smollett (Birds of Prey, Lovecraft Country), Mamoudou Athie (Jurassic World Dominion, Elemental), Pamela Reed (Kindergarten Cop), Bill Camp (The Queen’s Gambit, Joker) και Alan Ruck (Succession, Ferris Bueller’s Day Off). Ο Harrison Ford προοριζόταν αρχικά για τον ρόλο του Jones.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 13 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*