Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Keanu Reeves στην ταινία Sonic the Hedgehog 3!

*
Η ταινία Sonic the Hedgehog 3 θα έχει μια σημαντική προσθήκη στο cast που δεν είναι άλλη από αυτή του Keanu Reeves. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η συμμετοχή του αγαπημένου ηθοποιού δείχνει να επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές και μάλιστα ως Shadow.

Ο ήρωας εμφανίστηκε στα post-credits της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 και την είδαν ξανά όσοι παρακολούθησαν μια «κλειστή» παρουσίαση του Sonic 3 στο πλαίσιο της CinemaCon (όπου βέβαια ο ήρωας δεν είχε φωνή και δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό).


Αν όλα πάνε βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων, μαζί με τον Keanu Reeves θα συμμετέχουν στη νέα ταινία οι Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, James Marsden, Lee Majdoub, Colleen O’Shaughnessey, Tom Butler, Tika Sumpter, Krysten Ritter, Jorma Taccone, James Wolk, Sofia Pernas, Cristo Fernández και Alyla Browne. Το Sonic 3 αναμένεται στις 20 Δεκεμβρίου φέτος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*