Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Martin Scorsese είναι παραγωγός της ταινίας The Absence of Eden (trailer)

H Roadside Attractions δημοσίευσε το trailer της ταινίας The Absence of Eden, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

"Η ταινία διαδραματίζεται στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού – ένα κολασμένο τοπίο που κατοικείται από κογιότ, ένοπλους αξιωματικούς, απελπισμένους μετανάστες και πρόσφυγες", αναφέρει η σύνοψη. "Όταν η Esmee, μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται ως χορεύτρια στο Μεξικό, αναγκάζεται να καταφύγει στη βία για λόγους αυτοάμυνας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός μέλους του καρτέλ. Έτσι αναγκάζεται να φεύγει από την πατρίδα της για βρει καταφύγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθοδηγούμενη από ένα αδίστακτο κογιότ και μια ομάδα μεταναστών χωρίς χαρτιά, γίνεται φίλη με μια νεαρή μητέρα και την κόρη της στην πορεία. Πριν διασχίσει τα σύνορα, η μητέρα απαγάγεται από την ομάδα και η Esmee υπόσχεται να προστατεύσει την κόρη της και να τους βοηθήσει να επανενωθούν στην Αμερική".


Πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldaña, Garrett Hedlund, Adria Arjona, Tom Waits, Chris Coy και Morningstar Angeline.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*