Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mike Flanagan σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας Exorcist

*
Σύμφωνα με το Deadline, o διάσημος σκηνοθέτης Mike Flanagan (The Life of Chuck) βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας Exorcist για λογαριασμό της Blumhouse και της Universal Pictures.

Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση, σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία, ο Flanagan θα αναλάβει τα ηνία από τον David Gordon Green, ο οποίος αποχώρησε από το reboot του franchise τον Ιανουάριο. Η Universal και η Blumhouse αγόρασαν τα δικαιώματα του «Εξορκιστή» από τη Morgan Creek τον Ιούλιο του 2021 έναντι 400 εκατ. δολαρίων, και ενώ το σχέδιο σε εκείνο το σημείο ήταν να γυριστούν τουλάχιστον τρεις νέες ταινίες, δεν είναι σαφές αν ο Flanagan θα αναλάβει περισσότερες από μία.


Με πρωταγωνιστή τον Leslie Odom Jr. καθώς και τη βετεράνο του franchise Ellen Burstyn, το “The Exorcist” που εγκαινιάζει την τριλογία Believer δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, καθώς άνοιξε με 26,4 εκατ. δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ περασμένο Οκτώβριο, για να φτάσει τα 65,5 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ/Καναδά και τα 136,2 εκατ. δολάρια στον κόσμο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*