Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Pedro Pascal αφήνει υπαινιγμούς για τα γυρίσματα της δεύτερη σεζόν του The Last of Us

*
Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη σειρά The Last of Us, κανείς όμως δεν γνωρίζει το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Πάντως, μέσω του Pedro Pascal, που υποδύεται τον πρωταγωνιστή Joel Miller, έχουμε μια ιδέα για το πότε μπορεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Collider, ο Pascal απάντησε: "Το έτος 2023; Α, σε ποια εποχή βρισκόμαστε τωρα; Μπαίνουμε στην Άνοιξη; Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα. Ναι".

Οι δημιουργοί Craig Mazin και Neil Druckmann δεν έχουν προς το παρόν αποκαλύψει αν το σενάριο του νέου κύκλου επεισοδίων παραμείνει πιστό στο The Last of Us Part 2.


Από πλευράς της, η Bella Ramsey, που υποδύεται την Ellie, αν και δεν έχει ασχοληθεί με το video game δηλώνει ενδουσιασμένη με το ενδεχόμενο να βιώσει την ιστορία της συμπρωταγωνίστριας με τη Dina.

"Επίσης, υπάρχει η πολυπλοκότητα της σχέσης με τον Joel, που γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη. Ανυπομονώ για αυτό αλλά και η η βία που ακολουθεί είναι συναρπαστική κατά κάποιον τρόπο. Το να διερευνηθεί αυτό σε ένα πραγματικά ασφαλές περιβάλλον θα ήταν ωραίο, αλλά είμαι επίσης νευρική για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ξέρω τι συμβαίνει στο δεύτερο παιχνίδι , και είμαι αγχωμένη που θα μείνω χωρίς τον Pedro για ένα διάστημα. Θα είναι πολύ δυσάρεστο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*