Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Pedro Pascal απέφυγε να παίξει το The Last of Us ενόσω προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς

*
Ο Pedro Pascal, πρωταγωνιστής της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, δήλωσε πως απέφυγε να ασχοληθεί με το ομώνυμο παιχνίδι ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά στα γυρίσματα. Ο ηθοποιός που ενσαρκώσει τον ρόλο του Joel φοβήθηκε πως αν έπαιζε τον τίτλο της Naughty Dog για πολύ θα κατέληγε να αντιγράφει τον Joel του παιχνιδιού, τον οποίο ενσάρκωσε ο Troy Baker. Σχολίασε μάλιστα πως δοκίμασε να παίξει μόνο και μόνο για να πάρει μια ιδέα από το πως είναι ο τίτλος, όμως δεν ήταν αρκετά καλός και έτσι αρκέστηκε στο να παρακολουθήσει έναν ανιψιό του να παίζει γι’ αυτόν για μερικές ώρες.

Από τα λεγόμενά του πάντως αντιλαμβανόμαστε πως η μεταφορά του The Last of Us από τα video games στην τηλεόραση δε θα διατηρήσει την ιστορία του franchise ακριβώς όπως τη γνωρίζουμε. Σύμφωνα με τον Pascal, η παραγωγή φρόντισε να διατηρήσει στοιχεία που είναι μεγάλης σημασίας για το The Last of Us, όμως οι θεατές θα παρακολουθήσουν και πράγματα που δεν περιμένουν.

Η τηλεοπτική σειρά The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO μέσα στο 2023. Στη σειρά θα εμφανίζονται, εκτός του Pascal, οι Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman και Storm Reid.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*