Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Russel Crowe ξαναέμπλεξε με εξορκισμούς στο πρώτο trailer του "The Exorcism"

Παρουσιάστηκε το πρώτο trailer για το The Exorcism, μια νέα ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe.

Η αίσθηση του déjà vu προκύπτει όταν βλέπουμε κάτι και νομίζουμε ότι το έχουμε ξαναζήσει. Κάπως έτσι νιώσαμε στο άκουσμα της είδησης ότι ο πολυαγαπημένος Russel Crowe πρωταγωνιστεί και πάλι ως ιερέας, ή μάλλον σαν ηθοποιός που υποδύεται ιερέα και κάπως πέφτει θύμα ενός δαίμονα.


Μπερδευτήκατε;

«Ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe πρωταγωνιστεί ως Anthony Miller, ένας ταραχώδης ηθοποιός που αρχίζει να καταρρέει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας υπερφυσικής ταινίας τρόμου», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Η αποξενωμένη κόρη του, Lee (Ryan Simpkins), αναρωτιέται αν επιστρέφει στις παλιές του εξαρτήσεις ή αν υπάρχει κάτι πιο σκοτεινό στο παιχνίδι».



Τη σκηνοθεσία του “The Exorcism” υπογράφει ο Joshua John Miller, ο οποίος έγραψε το σενάριο για το «The Final Girls» του 2015. Ο Miller έγραψε το σενάριο για το Exorcism μαζί με τον M.A. Fortin, ενώ ο Kevin Williamson του Scream είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Ben Fast και Bill Block.

Ο Crowe δεν είναι άγνωστος στις ταινίες εξορκισμού, καθώς υποδύθηκε τον πατέρα Gabriele Amorth στην ταινία The Pope's Exorcist του 2023. Έπαιξε επίσης τον Dr. Henry Jekyll/Mr. Edward Hyde στην ταινία The Mummy του 2017 και τον Tom Cooper στην ταινία Unhinged του 2020. Εκτός του τρόμου, ο Crowe έχει πρωταγωνιστήσει στο L.A. Confidential του 1997, στο Gladiator του 2000, στο A Beautiful Mind του 2001, στο The Nice Guys του 2016 και σε πολλές άλλες αγαπημένες ταινίες.

Μαζί με τους Crowe και Simpkins (Fear Street, Scott Pilgrim Takes Off), στο The Exorcism πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington (Avatar, Terminator Salvation), Chloe Bailey (Priase This, Swarm), Adam Goldberg (Fargo, The Equalizer) και David Hyde Pierce (Fraiser, Wet Hot American Summer).

Με προηγούμενο τίτλο The Georgetown Project, το The Exorcism βγαίνει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Ιουνίου 2024, από την Vertical. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*