Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο χαρακτήρας της «Ντροπής» κόπηκε από το Inside Out 2

*
Οι συντελεστές του Inside Out 2 αφαίρεσαν τη Shame (Ντροπή), έναν νέο χαρακτήρα-συναίσθημα, από την τελική έκδοση της ταινίας.

Μιλώντας στο The Wrap, μέσω του ScreenRant, o σκηνοθέτης του Inside Out 2, Kelsey Mann, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο sequel εισήγαγε αρχικά το Shame ως έναν νέο χαρακτήρα που θα αλληλεπιδρούσε με τη Joy, τη Sadness και τα υπόλοιπα συναισθήματα της Riley.


O Mann δήλωσε, ωστόσο, ότι το συναίσθημα της Ντροπής τελικά αφαιρέθηκε από την ταινία, καθώς όχι μόνο δεν ήταν «διασκεδαστικό», αλλά επίσης «πολύ βαρύ».

«[Η Ντροπή] δεν ήταν διασκεδαστικό να την παρακολουθείς», εξήγησε ο Mann. «Δεν ήταν διασκεδαστικό. Ήταν πολύ βαρύ. Ξέρετε, όταν βλέπετε μια καλή ταινία και λέτε: ‘Φίλε, αυτή ήταν μια σπουδαία ταινία.’ Θέλεις να την ξαναδείς; ‘Όχι, όχι στ’αλήθεια.’ Υπάρχουν και τέτοιες ταινίες. Δεν θέλω να κάνω τέτοια ταινία. Θέλω να κάνω μια ταινία που να έχει πραγματικά νόημα και όταν σε ρωτάνε, ‘Θέλεις να ξαναδείς αυτή την ταινία;’, λες, ‘Ναι!’ Γιατί αυτές είναι οι αγαπημένες μου ταινίες. Και αυτές είναι οι ταινίες που θέλω να κάνω. Και δεν ήθελα να επιστρέψω σε αυτή την ταινία με αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν είναι τόσο αστείο».

Ο Dr. Dacher Keltner, ο οποίος βοήθησε τη δημιουργική ομάδα του Inside Out 2, πρόσθεσε: «Ήταν ως εξής: Τι προσπαθούμε να πούμε; Η ντροπή είναι ένα πραγματικό πράγμα στη ζωή, αλλά δεν το περνούν όλοι. Αλλά το άγχος υπάρχει σε όλους μας. Απλά είναι καλύτερα. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να μιλήσουμε γι' αυτό παρά για κάποιο μήνυμα του τύπου ‘μην ντρέπεσαι’. Ήταν κήρυγμα. Το άγχος, το χρειάζεσαι. Δεν είναι 100% κακό’.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, «το Inside Out 2 της Disney και της Pixar επιστρέφει στο μυαλό της νεοφώτιστης έφηβης Riley την ώρα που τα κεντρικά γραφεία υφίστανται μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απροσδόκητο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Θλίψη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που εδώ και καιρό διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν είναι σίγουροι για το πώς να αισθανθούν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται ότι δεν είναι μόνο του".

Το καστ των ηθοποιών του Inside Out 2 περιλαμβάνει τους Amy Poehler ως Joy, Phyllis Smith ως Sadness, Lewis Black ως Anger, Tony Hale ως Fear, Liza Lapira ως Disgust, Maya Hawke ως Anxiety, Ayo Edebiri ως Envy, Adèle Exarchopoulos ως Ennui, Paul Walter Hauser ως Embarrassment και Kensington Tallman ως Riley.

Η ταινία Inside Out 2 κυκλοφορεί στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 14 Ιουνίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*