Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παραγωγοί συνέστησαν στη Bella Ramsey που υποδύεται την Ellie να μην παίξει το The Last of Us

*
H Bella Ramsey, η ηθοποιός που υποδύεται την Ellie στην επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us, δηλώνει ότι της συστήθηκε να μην ασχοληθεί με το παιχνίδι στο οποίο είναι βασισμένη η παραγωγή.

"Μετά την πρώτη μου audition, με ρώτησαν "το έχεις παίξει;", δήλωσε η Ramsey στην USA Today. “Και απάντησα όχι" και εκείνοι είπαν, "Συνέχισε έτσι".


Η ηθοποιός που είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στο Games of Thrones και στη νέα ταινία Catherine Called Birdy, είπε ότι παρακολούθησε λίγο gameplay online.

"Παρακο9λούθησα λίγο gameplay στο YouTube απλά για να πάρω μια ιδέα", εξήγησε. "Είμαι όμως τόσο ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία- ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έκανα γυρίσματα για έναν χρόνο, που είναι μεγάλο διάστημα όταν είσαι μόλις 19 ετών".

"Ο Pedro (Pascal) μου έγραψε μια κάρτα στο τέλος λέγοντας, "Πόσο ενδιαφέρον είναι που κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό συνέβη νωρίς στη δική σου ζω'ή και αργά στη δική μου". Νομίζω ήταν υπέροχα λόγια και πέρασα πολύ καλά".

Κάτι παρόμοιο έκανε και ο συμπρωταγωνιστής, Pedro Pascal, ο οποίος απλά παρακολούθησε για λίγο τον ανιψιό του να παίζει. "Παρακολούθησα για όσο μπορούσα την ημέρα εκείνη, στη συνέχεια έπρεπε να φύγω για τη Florida", είπε σε συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες".

"Βρήκα τον Joel τόσο εντυπωσιακό- βρήκα τα πάντα τόσο εντυπωσιακά από άποψη οπτικής εμπειρίας. Και στη συνέχεια ανησύχησα ότι θα ήθελα τόσο πολύ να τον μιμηθώ, που θεωρώ ότι θα ήταν το σωστό σε κάποιες περιστάσεις και στη συνέχεια λάθος σε άλλες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*