Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paramount+: Επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσα από την COSMOTE TV

*
Η ώρα του Paramount+ στην Ελλάδα έφτασε, μέσω της COSMOTE TV. Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει ήδη συνεργασία με την Paramount για το τηλεοπτικό της περιεχόμενο και πλέον όλο αυτό έρχεται σε μια ξεχωριστή θεματική ενότητα στο ίδιο UI. Εκεί, μπορεί να βρει κανείς δημοφιλείς σειρές και ταινίες των Paramount Pictures, Showtime, CBS και Paramount Television Studios και συγκεκριμένα παραγωγές όπως το Yellowstone Universe, αλλά και τα Halo, Special Ops: Lioness, The Woman in the Wall, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, Fire Country. Σύντομα αναμένεται να προστεθούν τα A Gentleman in Moscow, The Spiderwick Chronicles, η 5η season του Star Trek Discovery καθώς και τα Knuckles, Matlock, η 4η season του EVIL, οι 2οι κύκλοι των Tulsa King, Poker Face, Colin from Accounts, Frasier, School Spirits, 1923.



Από ταινίες, μπορεί κανείς να δει τα Mission: Impossible - Dead Reckoning, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem και σύντομα θα προστεθούν τα PAW Patrol: The Mighty Movie, Mean Girls και Bob Marley: One Love.



Περαιτέρω ενίσχυση αναμένεται στην COSMOTE TV με τη συνεργασία που έχει ανακοινωθεί με το Netflix και η οποία, σύμφωνα με την Deutsche Telecom, θα ξεκινήσει από την Κροατία και την Hrvatski Telekom και την Ουγγαρία με την Magyar Telekom. Προς το παρόν δεν έχει διασαφηνιστεί αν θα μιλάμε για μια παρόμοια συνεργασία ή για κάποια κοινή λύση για διαχείριση λογαριασμών.

Η COSMOTE TV βρίσκεται αυτή τη στιγμή με πάνω από 678 χιλιάδες συνδρομητές και με ανανέωση της συμφωνίας με την TEAM για τα δικαιώματα των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Conference League έως και το 2027. Από το 2024, το MEGA διατηρεί τα δικαιώματα ενός αγώνα UEFA Champions League κάθε Τετάρτη, ενώ ο ΑΝΤ1 μπήκε στο παιχνίδι με έναν αγώνα κάθε Πέμπτη. Επίσημες ανακοινώσεις για αυτήν την συνεργασία δεν έχουμε δει ακόμη, αλλά τις αναμένουμε σύντομα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Πολύ πετσοκομμένο το περιεχόμενο ειδικά σε παλιό περιεχόμενο. Κρίμα γιατί ήταν καλή ευκαιρία αλλά δεν βλέπω να τους νοιάζει και πολύ. Πρακτικά μιλώντας δεν άλλαξε και κάτι σε σχέση με πριν.

*