Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

*
Ο Μάθιου Πέρι, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια» ως Τσάντλερ Μπινγκ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αμερικανικών ιστοσελίδων, βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Οι έρευνες είναι ακόμη σε εξέλιξη αλλά φαίνεται πως στις 4 το πρωί που έφτασαν οι αρχές τον βρήκαν ήδη νεκρό στο χώρο του σπιτιού του. Φαίνεται μάλιστα πως «έφυγε» μετά από καρδιακή ανακοπή και δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας εγκληματικής ενέργειας.



Ο Πέρι έδινε για χρόνια μάχη με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ, έχοντας χρειαστεί να μπει αρκετές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης. Έγινε γνωστός από το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια» που έπαιξε στο NBC από το 1994 έως και το 2004 και μάλιστα ήταν υποψήφιος για Primetime Emmy το 2002. Εμφανίστηκε ακόμη σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Studio 60 on the Sunset Strip”, “Go On” και “The Odd Couple”. Ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς “Mr. Sunshine” του ABC που προβλήθηκε από τον Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο του 2011.

Η Warner Bros. Television Group έκανε σχετική ανάρτηση στο X/Twitter, αναφέροντας πως «είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι. Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*