Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες ότι ετοιμάζεται το reboot των The X-Files

*
Πολύ πιθανό να έτοιμάζεται ένα reboot για τη σειρά The X-Files και λέγεται ότι τη δημιουργία της έχει αναλάβει ο Ryan Coogler (Black Panther: Wakanda Forever). Τουλάχιστον αυτό υπαινίχθηκε ο δημιουργός της αρχικής σειράς, Chris Carter στη ραδιοφωνική εκπομπή του CBC, On the Coast With Gloria Macarenko. Αφότου αναφέρθηκε στην επερχόμενη 30η επέτειο των X Files, o Carter είπε: "Μόλις μίλησα με έναν νεαρό, το Ryan Coogler, που θα δημιουργήσει τα νέα The X-Files με διαφορετιό cast". Συμπλήρωσε ότι ο δημιουργός έχει ήδη επιλέξει το πλαίσιο που θα κινηθεί το reboot, με τον κόσμο να είναι ακόμα περισσότερο βυθισμένος σε θεωρίες συνομωσίας σε σχέση με την περίοδο 1991- 2002, όταν οι David Duchovny και Gillian Anderson ενσάρκωσαν τους θρυλικούς πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν κάνει επάγγελμα τη διερεύνηση παραφυσικών φαινομένων. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*