Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε αναμένεται η δεύτερη σεζόν του One Piece στο Netflix;

*
Η μεταφορά του One Piece σε τηλεοπτική σειρά στο Netflix συνοδεύτηκε από πολύ θετικά σχόλια και πλέον έχουμε κάποιες ενδείξεις για το πότε αναμένεται η δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα με το “What’s On Netflix”, η One Piece Season 2 δεν αναμένεται σύντομα, αφού έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Η παραγωγή του ξεκινάει τον Ιούνιο του 2024 και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στα τέλη Ιανουαρίου του 2025. Η περίοδος αυτή είναι αντίστοιχη με αυτή που χρειάστηκε η πρώτη σεζόν, δηλαδή περίπου 6,5 μήνες. Το One Piece έκανε ντεμπούτο στο Netflix τον Αύγουστο του 2023 και έπιασε άμεσα κορυφή σε 84 διαφορετικές χώρες του κόσμου, σπάζοντας το ρεκόρ του Stranger Things. Είναι βασισμένο στο αγαπημένο ομώνυμο manga και anime και ακολουθεί τη ζωή του Monkey D. Luffy (Inaki Godoy) στην προσπάθειά του να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών.


Η πρώτη σεζόν έκλεισε με τον ίδιο να φτιάχνει το crew του και να συναντάει έναν αγαπημένο κακό. Ο co-showrunner Steven Maeda θα επιστρέψει ως executive producer, με τον Joe Tracz να αναλαμβάνει την προηγούμενη θέση του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*