Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρεμιέρα με εισπράξεις $25,5 εκ. για την ταινία Sonic the Hedgehog 2

*
Η ταινία Sonic The Hedgehog 2 έκανε πρεμιέρα σε επιλεγμένες χώρες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και οι εισπράξεις της ανήλθαν σε $25,5 εκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το φιλμ συγκέντρωσε 2% περισσότερα χρήματα σε σχέση με την πρώτη ταινία. Όσο γα το σενάριο, ο Dr. Robotnik (Jim Carrey) επιστρέφει με τη βοήθεια του Knuckles (Idris Elba), ενώ ο Tails (Colleen O'Shaughnessey) και ο Sonic (Ben Schwartz) συνεργάζονται για να τους σταματήσουν.

Ανάμεσα στις περιοχές που προβλήθηκε η ταινία είναι η Μ. Βρετανία, με εισπράξεις $6,4 εκ., η Γαλλία με $5,7 εκ. και η Αυστραλία με $2,8 εκ. Σημειώνεται ότι η πρώτη ταινία Sonic the Hadgehog έφερε στα ταμεία $210 εκ. μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες. Τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά το επόμενο διάστημα, καθώς αναμένεται η πρεμιέρα του Sonic The Hedgehog 2 στις Η.Π.Α., την Παρασκευή 8 Απρλίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*