Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στη σειρά Maxton Hall - The World Between Us του Prime Video (trailer)

Το trailer της σειράς Maxton Hall - The World Between Us μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στη νέα παραγωγή του Prime Video, που βασίζεται στην νουβέλα Save Me της Mona Kasten.

Η ιστορία ξεκινά καθώς «η Ruby γίνεται άθελά της μάρτυρας ενός εκρηκτικού μυστικού στο ιδιωτικό σχολείο Maxton Hall. Από το σημείο αυτό, ο εκατομμυριούχος κληρονόμος James Beaufort αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη Ruby, που η ευφυϊα της της έχει δώσει το προνόμιο να σπουδάζει με υποτροφία. Ο James είναι αποφασισμένος να φιμώσει τη Ruby, αλλά η παθιασμένη φραστική αντιπαράθεση πυροδοτεί απροσδόκητα μια σπίθα".


Πρωταγωνιστούν οι: Harriet Herbig-Matten ως Ruby και Damian Hardung ως James. Στο πλευρό τους οι: Sonja Weißer, Fedja Van Huêt, Clelia Sarto, Runa Greiner, Martin Neuhaus, Julia-Maria Köhler, Andrea Guo, Justus Riesner, Eli Riccardi, Ben Felipe, Esmael Agostinho, Govinda Cholleti, Frederic Balonier, Eidin Jalali, Thomas Douglas, Cynthia Micas, Hyun Wanner και Gustav Schmidt.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*