Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Secret Invasion: Nick Fury εναντίον εχθρών που αλλάζουν μορφή (trailer)

H Marvel Studios αποκάλυψε ένα ακόμα trailer για τη σειρά Secret Invasion του Disney+ όπου πρωταγωνιστεί ο Samuel L. Jackson, στο πρώτο του solo Marvel Cinematic Universe project. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 21 Ιουνίου 2023.

Στο video συνεχίζονται οι αναφορές στη μάχη του Nick Fury εναντίον του στρατού των ανταρτών Skrulls, ηγέτης των οποίων είναι ο Gravik τον οποίο υποδύεται ο Kingsley Ben-Adir. Την εμφάνισή της κάνει και η Emilia Clarke στον ρόλο της G’iah, η οποία κατηγορεί τον Fury για το επερχόμενο χάος.


Συμπρωταγωνιστούν οι Ben Mendelsohn ως Talos, η βραβευμένη με Oscar Olivia Colman στον ρόλο της Sonya Falsworth, Dermot Mulrone, Killian Scott, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Cobie Smulders ως Maria Hill, Martin Freeman ως Everett K. Ross και Don Cheadle ως Rhodey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*