Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά νέα ταινία Jurassic World

*
Φαίνεται πως μια νέα ταινία Jurassic World είναι υπο ανάπτυξη. Ενδιαφέρον έχει η ανάμιξη του David Koepp, ο οποίος είναι γνωστός από την δουλειά του ως σεναριογράφος του Jurassic Park και του Jurassic Park: The Lost World. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η ταινία έχει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το 2025.

Στα ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης πως η ταινία θα είναι η πρώτη σε νέα εποχή Jurassic, με νέα ιστορία και πλοκή. Συνεπώς, ενδεχομένως ο Chris Pratt και η Bryce Dallas να μην συμμετέχουν, καθώς και οι Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum.


To Jurassic Park του Steven Spielberg πρωτοκυκλοφόρησε το 1993, σημειώνοντας τα απίστευτα για τότε έσοδα του ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων, έναντι των αρχικών 63 εκατομμυρίων ως budget.

Στην ταινία, μια ομάδα επιστημόνων επισκέπτονται ένα θεματικό πάρκο με αναδημιουργημένους γενετικά δεινοσαύρους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*