Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλη του 2023 η πρεμιέρα του sequel του Ghostbusters: Afterlife

*
Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του sequel για την ταινία Ghostbusters: Afterlife, που θα σημάνει και την επιστροφή της σειράς στο Firehouse. Η επόμενη κινηματογραφική παραγωγή του franchise μπορεί να μην έχει ακόμα όνομα, όμως είναι πλέον επίσημο πως θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια, η παρέα των Ghostbusters θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και στο Firehouse, τη διάσημη βάση των πρωταγωνιστών που εμφανίστηκε και στις πρώτες δύο original ταινίες, αλλά και στο reboot του Paul Feig. Σκηνοθέτης θα είναι ο Jason Reitman και σεναριογράφος ο Gil Kenan.

Το Ghostbusters: Afterlife έκανε πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου του 2021. Στην ταινία εμφανίστηκαν οι Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O’Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, Sigourney Weaver και Bob Gunton.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*