Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Boys: Τέταρτη σεζόν τον Ιούνιο για τη σειρά του Prime Video (trailer)

Το Prime Video δημοσίευσε το πλήρες trailer για την τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Boys. Τα πρώτα τρία επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 13 Ιουνίου και θα ακολουθεί ένα νέο, κάθε εβδομάδα μέχρι τις 18 Ιουλίου.

"Στην τέταρτη σεζόν, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η Victoria Neuman βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο Οβάλ Γραφείο και κάτω από την ισχύ του Homelander, που συγκεντρώνει τις δυνάμεις του. Ο Butcher, στον οποίο απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής, έχει χάσει τον γιό της Becca και τη δουλειά του ως αρχηγός των The Boys. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έχουν μπουχτίσει με τα ψέματά του. Με το διακύβευμα να είναιυψηλότερο από ποτέ, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν και να σώσουν τον κόσμο πριν είναι αργά".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*