Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Creator: Trailer για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη του Rogue One: A Star Wars Story

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer της ταινίας The Creator, του Gareth Edwards. Ο σκηνοθέτης των Rogue One: A Star Wars Story και Godzilla, παρουσιάζει ένα νέο sci-fi που έγραψε ο ίδιος με τον Chris Weitz (Pinocchio, The Golden Compass), με το video να μας δίνει μια γεύση από τον μαινόμενο πόλεμο μεταξύ ανθρωπότητας και τεχνητής νοημοσύνης.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, την ίδια περίοδο με παραγωγές όπως Saw X και The Kill Room. Στο καστ της είναι οι John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna, Allison Janney, Ralph Ineson, Marc Menchaca και Veronica Ngo. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Kiri Hart, Jim Spencer και Arnon Milchan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*