Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά Twisted Metal

*
Η τηλεοπτική σειρά Twisted Metal του Peacock ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Την ανακοίνωση έκανε ο πρωταγωνιστής Anthony Mackie κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023. Η πρώτη σεζόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στο πλευρό του Mackie βρίσκονται οι Will Arnett, Thomas Haden Church, Stephanie Beatriz και Joe Seanoa.

"Πρέπει να δώσω ένα ευχαριστώ στο μέγεθος του Sweet Tooth στους απίστευτους fans μας. Διάβασα κάθε σχόλιο και ενθουσιάστηκα από την αγάπη, την υποστήριξη και τον έξαλλο ενθουσιασμό όλων" δήλωσε ο σεναριογράφος Michael Jonathan Smith. "Είμαστε πολύ ευγνώμονες που συνεχίζουμε την ιστορία των John Doe, Quiet, and Sweet Tooth καθώς αντιμετωπίζουν γνωστά πρόσωπα και νέους απαίσιους εχθρούς στο πολυαναμενόμενο τουρνουά Twisted Metal". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*