Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Goat: Ένα reality show για τα reality shows ετοιμάζει το Prime Video (trailer)

Το The Goat είναι μια νέα παραγωγή του Prime Video, ένα reality show για τα reality shows. Παρουσιαστής είναι ο κωμικός Daniel Tosh και πρωταγωνιστούν 14 δημοφιλείς παίκτες από realities, όπως τα Real Housewives, Love Is Blind, The Bachelor, Big Brother και RuPaul’s Drag Race. Το χρηματικό έπαθλο έχει οριστεί στα $200.000 και θα συνοδεύται από τον τίτλο του Reality TV Goat.

Στα δέκα επεισόδια θα εμφανιστούν περσόνες όπως οι: Wendell Holland (Survivor), Alyssa Edwards (RuPaul’s Drag Race), Lauren Speed-Hamilton (Love Is Blind), CJ Franco (FBoy Island), Da’Vonne Rogers (Big Brother), Paola Mayfield (90 Day Fiancé), Reza Farahan (Shahs of Sunset), Tayshia Adams (The Bachelorette), Kristen Doute (Vanderpump Rules), Jill Zarin (Real Housewives of New York City), Teck Holmes (The Challenge), Joey Sasso (The Circle), Jason Smith (Holiday Baking Championship) και Joe Amabile (Bachelor).


Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 7 Μαΐου 2024 σε Prime Video και Amazon Freevee.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*