Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Οι δημιουργοί ξεκαθαρίζουν το μέλλον της Bella Ramsey στη σειρά

*
Μερικά τμήματα της δεύτερης σεζόν του The Last of Us θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι, δήλωσε ο showrunner, Craig Mazin. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Mazin και ο εκτελεστικός παραγωγός, Neil Druckmann, μίλησαν για τα πλάνα του HBO σχετικά με τον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων. "Η δεύτερη σεζόν θα είναι διαφορετική, όπως ήταν και αυτή η σεζόν. Κάποια πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, κάποια λίγο διαφορετικά, όπως και να 'χει θα είναι διαφορετικά".

"Θα είναι κάτι ανεξάρτητο. Δεν θα είναι ακριβώς όπως το παιχνίδι. Θα είναι η σειρά που θέλουμε να δημιουργήσουμε εγώ και ο Neil, όμως την δημιουργούμε με τη Bella", συνέχισε Mazin, απαντώντας στις ερωτήσεις των fans αν η Bella Ramsey που υποδύεται την Ellie θα αντικατασταθεί στη νέα σεζόν, μια και είναι πέντε χρόνια πιο μεγάλη σε σχέση με τα γεγονότα του The Last of Us Part 1.


Σχετικά με αυτό, ο Druckmann είπε: "Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε την Bella και όλα όσα είδατε σε αυτή τη σεζόν. Ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμασταν ποτέ να αντικαταστήσουμε τη Bella θα ήταν αν έλεγε: "Δεν θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί σας παιδιά".

"Ακόμα και τότε, δεν είμαι σίγουρος ότι θα την αφήναμε. Μπορεί να την αναγκάζαμε να επιστρέψει στη 2η σεζόν", συμπλήρωσε ο Druckmann.

O Mazin πρόσθεσε: Η Ramsey είναι 19 τώρα, που - παρεμπιπτόντως - είναι η ηλικία της Ellie στο The Last of Us Part 2".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*