Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Ο Sauron κάνει την εμφάνισή του στο trailer της δεύτερης σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 29 Αυγούστου και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer.

"Ο Sauron επέστρεψε. Διωγμένος από τη Galadriel, χωρίς στρατό ή σύμμαχο, ο ανερχόμενος Σκοτεινός Άρχοντας πρέπει τώρα να βασιστεί στη δική του εξυπνάδα για να ανοικοδομήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης, που θα του επιτρέψουν να δεσμεύσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης στα κακόβουλα σχεδιά του", αναφέρει η περιγραφή για τη νέα σεζόν του The Rings of Power. "Βασιζόμενη στην επική απήχηση και φιλοδοξία της πρώτης, η δεύτερη σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power της Amazon βυθίζει ακόμη και τους πιο αγαπημένους και ευάλωτους χαρακτήρες της σε μια παλίρροια του σκότους, προκαλώντας τον καθένα να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που βρίσκεται όλο και περισσότερο στο χείλος της καταστροφής. Ξωτικά και νάνοι, ορκ και άνθρωποι, μάγοι και Harfoots… καθώς οι φιλίες δοκιμάζονται και τα βασίλεια αρχίζουν να υποκύπτουν, οι δυνάμεις του καλού θα αγωνίζονται όλο και πιο γενναία να κρατήσουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο από όλα… η μία την άλλη".


Πρωταγωνιστούν οι: Cynthia Addai-Robinson ως Míriel, Robert Aramayo ως Elrond, Owain Arthur ως Durin IV, Maxim Baldry ως Isildur, Nazanin Boniadi ως Bronwyn, Morfydd Clark ως Galadriel, Ismael Cruz Córdova ως Arondir, Charles Edwards ως Celebrimbor και στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι στο castQ Stuart Bowman, Ciarán Hinds, Rory Kinnear, Will Keen, Selina Lo, Tanya Moodie, Nicholas Woodeson και πολλοί άλλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*