Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Lord of the Rings The Rings of Power: Πότε κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

*
Το The Lord of the Rings The Rings of Power είναι η νέα σειρά του Amazon Prime για τον κόσμο του Άρχοντα του Δαχτυλιδιού και πλέον υπάρχουν πληροφορίες και για το πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η νέα παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ και Βραζιλία, ενώ οι υπόλοιπες αγορές θα την υποδεχτούν μία μέρα αργότερα. Συγκεκριμένα για τη χώρα μας, τα πρώτα δύο επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Amazon Prime από τις 04.00 τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου 2022 και από εκεί και πέρα, κάθε Παρασκευή θα έχουμε ένα νέο επεισόδιο διαθέσιμο στις 06.00 το πρωί.

Η σειρά προβάλλεται και πλήρως μεταγλωττισμένη και μπορείτε να δείτε εδώ τους Έλληνες ηθοποιούς που συμμετέχουν.


Το φινάλε του πρώτου κύκλου (που αποτελείται από 8 επεισόδια) έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου. Όπως περιγράφεται και στην πλατφόρμα: «H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.»

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*