Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Thelma the Unicorn - Ένας ροζ, θηλυκός μονόκερος θα κλέψει τις καρδιές των μικρών φίλων του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων Thelma the Unicorn. Βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Aaron Blabey και θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 17 Μαΐου 2024.

"Η Thelma είναι ένα μικρό πόνυ που ονειρεύεται να γίνει ένα λαμπερό αστέρι της μουσικής. Σε μια ροζ και γεμάτη λάμψη στιγμή της μοίρας, η μεταμορφώνεται σε μονόκερο και αναδεικνύεται αμέσως σε παγκόσμιο αστέρι. Αλλά αυτή η νέα ζωή, γεμάτη δόξα, έχει κόστος. Το Thelma the Unicorn είναι μια ιδιόμορφη, ξεκαρδιστική και ζεστή βόλτα από τους σκηνοθέτες Jared Hess (Napoleon Dynamite) και Lynn Wang (Unikitty!)", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


Στο voice cast μετέχουν οι: Brittany Howard, Will Forte (The Last Man on Earth, Scott Pilgrim Takes Off), Jemaine Clement (Avatar: The Way of Water, What We Do in the Shadows), Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Maliaka Mitchell, Ally Dixon (The Croods: Family Tree), Fred Armisen (Wednesday, Documentary Now!), Zach Galifianakis (The Hangover, The Bob’s Burgers Movie) και Jon Heder (Napoleon Dynamite, Blades of Glory).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*