Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νεότερο teaser της ταινίας Doctor Strange in the Multiverse of Madness παρουσιάζει τους Illuminati (trailer)

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ένα καινούργιο teaser αποκαλύπτει τους Illuminati. Οι Illiminati των Marvel comics είναι ένα μυστικό group αντιπροσώπων υπερ-ηρωικών ομάδων όπως αυτές των Avengers, Wakanda, Atlantis και των μεταλλαγμένων (mutants). Αυτή όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους Illuminati του Marvel Cinematic Universe και η παρουσία τους θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στη δεύτερη solo ταινία του Doctor Strange και στην επιρροή της στο μέλλον της σειράς.

Στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα εμφανίζονται οι Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Topo Wresniwiro και Mark Anthony Brighton. Η πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*