Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Saturday Night Live έφερε τον Pedro Pascal του The Last of Us στο Mario Kart (video)

Βασισμένο στην επιτυχία της σειράς The Last of Us του HBO, το Saturday Night Live παρουσίασε ένα κωμικό video για το Mario Kart, με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal που υποδύεται στον Joel. Αυτός λέει ότι έχει ένα σημαντικό φορτίο να παραδώσει. Όπως αποκαλύπτεται, πρέπει να μεταφέρει την Princess Peach στο Rainbow Road και θα πληρωθεί σε νομίσματα.

“Δεν θα τα καταφέρουμε πεζή", λέει και στη συνέχεια τον βλέπουμε στο kart του, μαζί με την πριγκίπισσα. Η διαδρομή τους είναι γεμάτη Easter Eggs, όπως το πολεμικό πλοίο του Bowser, το κάστρο της Peach και πολλά άλλα. Την εμφάνισή τους κάνουν επίσης οι: Luigi, Yoshi, Toad αλλά και ο Bowser.


“Τι θα γίνει αν τρακάρουμε", ρωτάει η Peach, για να λάβει την απάντηση από τον Mario, "Ένας μικρός τύπος σε ένα σύννεφο έρχεται και με το καλάμι που έχει για ψάρεμα σε επαναφέρει στον δρόμο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*