Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sonic the Hedgehog 2 πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα για ταινία που βασίζεται σε video game

*
H ταινία Sonic the Hedgehog 2 κατέχει πλέον το ρεκόρ για το καλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο ταινίας που βασίζεται σε video game. Σύμφωνα με το Comicbook, οι εισπράξεις του sequel ανήλθαν σε $71 εκ. ενώ εκείνες του Sonic the Hedgehog την αντίστοιχη περίοδο ήταν $58 εκ.

Ακόμα, είναι η καλύτερη πρεμιέρα για το Jim Carrey στο box office των Η.Π.Α. αφού ξεπέρασε τα $68 εκ. που ήταν οι εισπραξεις του Bruce Almighty το 2003. Επιπλέον είναι η πέμπτη ταινία της Paramount που φτάνει στο νούμερο ένα την εποχή της πανδημίας.


Στο Sonic the Hedgehog 2, ο Jim Carrey επιστρέφει ως Dr. Robotnik και ο Ben Schwartz στον ρόλο του Sonic the Hedgehog. Στο πλευρό τους ο Idris Elba ως Knuckles αλλά και ο Miles "Tails" Prower, τον οποίο υποδύεται η Colleen O'Shaughnessey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*