Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Velma: Νέα περιπετειώδης σεζόν για την πρωταγωνίστρια του Scooby-Doo (trailer)

Το Max δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Velma, που τοποθετείται στον κόσμο του Scooby-Doo. Η πρεμιέρα της στη συνδρομητική υπηρεσία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Απριλίου.

"Όταν ένα ακόμα πιο τρομακτικό μυστήριο πλανάται στο Crystal Cove, η Velma πρέπει να βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει το αστυνομικό της έργο με τις απαιτήσεις της δημοτικότητάς της πριν να είναι πολύ αργά. Εν τω μεταξύ, οι πιστοί της φίλοι Daphne, Norville και Fred είναι αδύνατο να βοηθήσουν χάρη στις δικές τους προσωπικές μάχες και χειρότερα… Κρατητήριο", αναφέρει η σύνοψη.


Τις φωνές τους δανείζουν οι: Mindy Kaling ως Velma, Glenn Howerton ως Fred Jones, Sam Richardson ως Norville Rogers, Constance Wu ως Daphne Blake. Russell Peters, Melissa Fumero, Sarayu Blue, Jane Lynch, Wanda Sykes, Cherry Jones, Frank Welker, Nicole Byer, Gary Cole, Andia Winslow και Sara Ramirez.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*