Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Ζωντανή» η ταινία Uncharted

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των The Wrap και Heroic Hollywood, η πολυαναμενόμενη ταινία Uncharted βρίσκεται και πάλι υπό ανάπτυξη, ωστόσο είναι απίθανο να την δούμε εντός του 2016. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης Seth Gordon αποτελεί πλέον παρελθόν από το εν λόγω project, μιας και ο νέος executive της Sony Pictures Tom Rothman φέρεται να αποφάσισε ότι η ταινία θα πρέπει να ολοκληρωθεί με μικρότερο προϋπολογισμό. Υπενθυμίζεται ότι το 2014 η Sony είχε ανακοινώσει ότι το ντεμπούτο της ταινίας είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου του επόμενου έτους, ωστόσο -εκτός από σκηνοθέτη- δεν βρέθηκε ποτέ ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Nathan Drake.



Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι αυτό του Mark Wahlberg, ενώ από την καρεκλά του σκηνοθέτη έχουν περάσει οι David O Russell, Neil Burger και Seth Gordon. Εννοείται ότι η Sony δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος. Άρα, κρατάμε όλα τα παραπάνω μόνο ως φήμες και εικασίες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*