Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα ταινία Alien

Τους προηγούμενους μήνες, ο γνωστός σκηνοθέτης Neill Blomkamp είχε δώσει στη δημοσιότητα ορισμένα concept arts μιας νέας ταινίας Alien, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το project. Σύμφωνα με το Variety, ο άνθρωπος πίσω από τα District 9 και Elysium υπέγραψε επίσημα με την 20th Century Fox, για να αναλάβει να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία που είναι μέρος του Alien franchise. Επίσης, το TheWrap αναφέρει πως τοποθετείται αμέσως μετά τη νέα ταινία του Ridley Scott, Prometheus 2. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες..

 

Um... So I think it's officially my next film. #alien

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brownsnout (@neillblomkamp) στις



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Το Alien ήταν ταινιάρα, το Aliens αν και διαφορετικού στυλ ήταν επίσης καλό, μετά όμως η σειρά πέθανε με τα τραγικά 3 (προσπάθησε ανεπιτυχώς να μιμηθεί το original) και Resurrection. Τα 2 Alien vs Predator απλά αποτελείωσαν το franchise. Το Prometheus του Ridley Scott ήταν μια επιστροφή από το πουθενά για την σειρά με άλλο όνομα, αλλά περίμενα περισσότερα (νιώθω ότι επίτηδες κράτησαν πολλά για ενδεχόμενο sequel).

      Τώρα για νέα ταινία Alien δεν τα βλέπω καθόλου καλά, ειδικά αν περιμένουν την επιτυχία του Prometheus 2 (όπως γράφει το άρθρο) για να γαντζωθούν πάνω του οι παραγωγοί. Ο Neill Blomkamp θα ήθελα να μας δώσει την συνέχεια του πολύ καλού District 9, όχι να προσπαθεί να αναστήσει μια ένδοξη σειρά που τελείωσε.

*