Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ταινία βασισμένη στον κλασικό τίτλο Tetris

Η Threshold Entertainment, γνωστή από τις κινηματογραφικές παραγωγές των ταινιών Mortal Kombat, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Tetris Company για την μεταφορά του κλασικού τίτλου Tetris στη μεγάλη οθόνη. Η νέα ταινία -επιστημονικής φαντασίας- θα είναι μία συμπαραγωγή των Threshold και Tetris Company, ενώ αποτελεί μέρος της φετινή 30ης επετείου του παιχνιδιού.



«Αυτό που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια ως ένα απλό computer puzzle game, σήμερα είναι μέρος της παγκόσμιας συνείδησης μας, συνδέοντας τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και των υποβάθρων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Threshold Entertainment Larry Kasanoff, ενώ ο Henk Rogers της Tetris Company πρόσθεσε πως «σύντομα θα μάθετε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε στο Tetris σε αυτό το νέο σύμπαν». Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*