Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Sir Christopher Lee

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο θρυλικός Sir Christopher Lee. Ο βετεράνος ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, νοσηλευόταν στο Westminster Hospital στο Λονδίνο και σύμφωνα με πηγές της Telegraph, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το πρωί. Ο Sir Christopher έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του ως Κόμης Δράκουλας στην κλασική σειρά ταινιών της Hammer Horror, ενώ το 1974 υποδύθηκε τον κακοποιό με το χρυσό όπλο (Scaramanga) σε μια από τις ταινίες James Bond (The Man with the Golden Gun).



Στη συνέχεια έγινε γνωστός και στη νέα γενιά των φίλων του κινηματογράφου με τους ρόλους του στα Lord of the Rings και Star Wars prequels, όπου υποδύθηκε τον κακό μάγο Saruman και τον Count Dooku αντίστοιχα. Μερικές από τις πλέον αναγνωρισμένες ερμηνείες του ήταν στις cult ταινίες The Wicker Man και Jinnah, μια βιογραφική ταινία για τον ιδρυτή του Πακιστάν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*