Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε επ’ αόριστον η ταινία Pacific Rim 2

Το project της ταινίας Pacific Rim 2 ακυρώθηκε, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα. Το sequel του Guillermo Del Toro είχε αφαιρεθεί από τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας, ωστόσο ο σκηνοθέτης είχε τονίσει ότι η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται, όμως, ότι τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, πηγές αναφέρουν ότι η ταινία είναι «εκτός πλάνων επ’ αόριστον». Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας για το  Pacific Rim 2 είχε προγραμματιστεί από την Universal για τις 4 Αυγούστου του 2017, αλλά το Σεπτέμβριο του 2015 η ταινία αφαιρέθηκε και επίσημα από το χρονοδιάγραμμα. Εκείνη την εποχή, το στούντιο δήλωσε ότι «η απόφαση για την καθυστέρηση της παραγωγής λήφθηκε έτσι ώστε η δημιουργική ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει τις προσπάθειες της να υπερβεί την εκπληκτική εμπειρία της πρώτης ταινίας». Υποστηρίζεται επίσης ότι ο Del Toro βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει το remake της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Fantastic Voyage (1966). Το project αναπτύσσεται από την εταιρεία παραγωγής του James Cameron, την Lightstorm Entertainment.



Οι Del Toro και Cameron είχαν ήδη εμπλακεί με την μεταφορά της νουβέλας του Αμερικανού συγγραφέα φανταστικής λογοτεχνίας τρόμου HP Lovecraft, At the Mountains of Madness, ωστόσο το project έμεινε στο ράφι λόγω δισταγμών σχετικά με τον προϋπολογισμό της παραγωγής. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στις αρχές της εβδομάδας ανακοινώθηκε ότι ο Del Toro θα αναλάβει την παραγωγή μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων για λογαριασμό του Netflix που θα ονομάζεται Trollhunters, ως μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ της δημοφιλούς συνδρομητικής υπηρεσίας και της DreamWorks Animation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*