Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή σκηνοθέτη για την ταινία The Shadow of the Colossus

Είναι φανερό πλέον πως τα video games έχουν κάνει δυναμική είσοδο στην μεγάλη οθόνη. Η προσοχή στρέφεται στο The Shadow of the Colossus αυτή τη φορά, αφού το project απέκτησε νέο σκηνοθέτη. Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως ο Andrés Muschietti, γνωστός για την δουλειά του στο Mama, θα σκηνοθετήσει την ταινία που βρίσκεται στα σκαριά από το 2009. Επίσης σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, η γυναίκα του σκηνοθέτη Barbara Muschietti θα υπηρετήσει ως co-producer σε συνεργασία με τον Kevin Misher.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Seth Lochhead θα επιμεληθεί το σενάριο. Καλά νέα λοιπόν, αφού προς στιγμήν πιστέψαμε ότι το project ήταν «νεκρό». Αναμένουμε περισσότερα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Ελπιζω ειλικρινα να μην καψουν το συγκεκριμενο σεναριο, το παιχνιδι ηταν μοναδικη εμπειρια. Περαν αυτου, η σκηνοθεσια της μοναχικης περιπετειας θα ηταν λαθος να αλλαξει σε κατι πιο εμπορικο για το ευρυ κοινο...

      Παντως τα παιχνιδια της Team ICO εχουν καταρα. Πεντε χρονια στα σκαρια αυτο, εφτα το Last Guardian, τι γινεται?

    • GamingFun
    • Δεν το ήξερα αυτό το νέο. Απλά παραξενεύομαι με την υλοποίηση της ταινίας. Μου φαίνεται περίεργο που σε μια ταινία θα έχουμε όλη αυτή τη "μοναξιά" του παιχνιδιού. Έχω ως σίγουρο είναι ότι η μοναδικότητα του τίτλου δεν θα μπορέσει να μεταφερθεί.
      Τώρα δεν ξέρω μπορεί να έχει την ¨κατάρα" του "The Last Guardian" και να αργήσει ακόμη περισσότερο.
      Μακάρι να διαψευστώ.

    • yiannakis
    • Μικρό καλάθι για τέτοιες ταινίες... Πως θα μπορέσουν να μεταφέρουν όλο αυτό που νιώθαμε όταν το παίζαμε?

*