Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αστυνόμος Σαϊνης και Danger Mouse επιστρέφουν

Οι επιστροφές κλασικών κινουμένων σχεδίων καλά κρατούν, με το Netflix να επιβεβαιώνει την επαναφορά δύο αγαπημένων ηρώων. Οι Αστυνόμος Σαϊνης και Danger Mouse αναμένονται να επιστρέψουν δυναμικά στο προσκήνιο με καινούργιες seasons και ιστορίες, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τους άλλοτε πετυχημένους χαρακτήρες μέσα από φρέσκα επεισόδια. Ο ανανεωμένος (και σε CG…) Αστυνόμος Σαϊνης θα ξεκινήσει πολύ σύντομα να προβάλλεται στις τηλεοράσεις, ενώ η επιστροφή του Danger Mouse υπολογίζεται μέσα στο 2016.



Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι οι περιπέτειες του μυστικού πράκτορα-ποντικού θα έχουν και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στα voice-overs, με τον Stephen Fry να αναλαμβάνει τον «ρόλο» του κεντρικού ήρωα του αγαπημένου βρετανικού cartoon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kakashi_hatake
    • Πρόβλημα; Πρόβλημα! Πρόβλημα; Πρόβλημα! πες μου πως το λύνεις; Αστυνόμος αστυνόμος αστυνόμος... Σαΐνης.
      Τελείως γιούχου ελληνικό intro. Χαχαχαχαχα Ωραία σειρά όμως. Γενικά βλέπω και εγώ μια στροφή στα 80s/90s παντού οπότε λογικό να επεκταθεί σιγά σιγά όλο και περισσότερο και στο animation.

*