Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε σεναριογράφος για το κινηματογραφικό Borderlands

*
Λίγο μετά την επιβεβαίωση για το νέο Borderlands, η πετυχημένη σειρά της 2Κ επανέρχεται στο προσκήνιο. Το Borderlands έχει πάρει τον δρόμο του για την μεγάλη οθόνη εδώ και καιρό, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι για την κοινότητα των gamers που έχει δει πολλά αντίστοιχα projects είτε να κάνουν πολλά χρόνια για να πραγματοποιηθούν, είτε και να ακυρώνονται. Γι’ αυτό λοιπόν ίσως είναι σημαντική η αποκάλυψη του The Hollywood Reporter πως ο Καναδός κωμικός Aaron Berg έχει προσληφθεί ως σεναριογράφος για τη συγκεκριμένη ταινία. Ο Berg είναι κυρίως γνωστός για τα stand up acts του, για μια σειρά μικρότερων ρόλων στο Hollywood, αλλά και υπεύθυνος για το σενάριο του G.I. Joe 3. Για την ταινία Borderlands υπεύθυνοι είναι οι παραγωγοί Avi και Ari Arad, με πείρα στις κινηματογραφικές μεταφορές κάποιων video games αλλά κυρίως των comics της Marvel. Αναμένουμε σύντομα νεότερα, αφού πλέον φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*