Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε σκηνοθέτης για το reboot της ταινίας Tomb Raider

Όπως επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, o Roar Uthaug (The Wave, Cold Prey, Escape) θα αναλάβει την σκηνοθεσία της νέας ταινίας Tomb Raider, η οποία αποτελεί συμπαραγωγή των MGM και Warner Bros. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Geneva Robertson-Dworet (Black List, Hibernation, Transformers 5) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να γράψει το σενάριο. Ο Graham King της GK Films υπογράφει την παραγωγή της νέας ταινίας, αφού πήρε τα δικαιώματα από την Square Enix το  2011. Έτσι, μετά από σχεδόν δύο χρόνια ανάπτυξης, η GK ήρθε σε συνεργασία με την MGM το 2013, ενώ στις αρχές του 2015 η Warner Bros. εμφανίστηκε ως συμπαραγωγός του project.



Το 2001 είδαμε την Angelina Jolie να ενσαρκώνει τον πιο δημοφιλή χαρακτήρα στο χώρο των video games, την Lara Croft, στο blockbuster της Paramount Lara Croft: Tomb Raider. Για την ώρα παραμένει άγνωστη η πλοκή της νέας ταινίας, ωστόσο είναι βέβαιο ότι πρόκειται για reboot του κινηματογραφικού franchise και αυτή θα είναι η πρώτη περιπέτεια της Lara Croft. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι την παραγωγή θα επιβλέπει η MGM.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • το περιμενα πως θα επεστρεφε η Λαρα Κροφτ αλλα ποτε δεν ηξερα για να δουμε πια ηθοποιος γυναικαρα θα την ενσαρκωσει

*