Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γίνεται live-action ταινία το Kingdom Come: Deliverance

*
Το Kingdom Come: Deliverance είναι το επόμενο videogame που θα βρει το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη, όπως αποκάλυψε η Warhorse Studios. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ο Erik Barmack (Netflix) έχει αναλάβει την παραγωγή, χωρίς να υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για το cast, το σεναριογράφο ή και τον σκηνοθέτη. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον Μεσαίωνα και έχει καταφέρει να πουλήσει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ μέσω πολλαπλών updates έχει βελτιωθεί σημαντικά. Προς το παρόν υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά ακόμη και σε σειρά, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη κάτι τελειωτικό. Η απόφαση για κάτι τέτοιο, τέλος, πάρθηκε μετά το feedback των παικτών για την ιστορία του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*