Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2017 μεταφέρεται η ταινία Uncharted

Λίγο παραπάνω θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να δούμε τελικά τις περιπέτειες του Nathan Drake στο πανί, αφού η Sony Pictures ανακοίνωσε πως η ταινία Uncharted έχει ακόμη αρκετό χρόνο μπροστά της και τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017. Ενώ τα πράγματα έδειχναν να προχωρούν μετά την αναταραχή που προκάλεσε η φυγή του σκηνοθέτη Seth Gordon, η Sony φαίνεται να χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο και ενώ η ταινία αναμενόταν (βάσει της τελευταίας ενημέρωσης) να προβληθεί τον Ιούνιο του 2016, μεταφέρεται για ένα χρόνο αργότερα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί αντικαταστάτης του Gordon, ενώ φαίνεται πως και το σενάριο δεν έχει οριστικοποιηθεί.



Μόλις μάθουμε αυτές τις πληροφορίες και αρχίσουμε να βλέπουμε και τους πρωταγωνιστές, ίσως να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μετά τις τόσες αναβολές, ευελπιστούμε τουλάχιστον πως θα αποζημιωθούμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*