Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Horrible Bosses 2

Όταν το Horrible Bosses προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2011, μπορεί να δίχασε τους κριτικούς αλλά ήταν σίγουρο ότι επρόκειτο για άλλη μία εμπορική επιτυχία. Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, η Warner Bros. Pictures και η New Line Cinema προχώρησαν στην παραγωγή ενός sequel, το trailer του οποίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μέσα από το παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Nick, τον Dale και τον Kurt να αποφασίζουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση όταν ξαφνικά ο επενδυτής τους παύει να τους ενισχύει οικονομικά. Χωρίς καμία άλλη επιλογή λοιπόν και με τίποτα να χάσουν, αποφασίζουν να απαγάγουν τον γιο του επενδυτή χρησιμοποιώντας τον για να ανακτήσουν τα ηνία στην επιχείρηση τους. Το περισσότερο cast επιστρέφει, ενώ προστίθενται οι : Chris Pine και ο βραβευμένος με Oscar, Christoph Waltz. Τέλος, η νέα ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 28 Νοεμβρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εντάξει στο πρώτο πέθανα στα γέλια.Απλά δεν χάνεται και η προσθήκη του χαρισματικού(και δις οσκαρούχου ε;)Christoph Waltz θα προσφέρει τρελό γέλιο.

    • Volga
    • Οι σκηνές στο οδοντιατρείο ήταν επικές!!! Ελπίζω να φτιάξουν μια αντάξια συνέχεια στην ταινία

*