Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα τα 4 sequels της ταινίας Avatar

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης James Cameron είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή του ότι ετοιμάζει τρία sequels του επικού blockbuster Avatar, και με αφορμή τη φετινή CinemaCon το ανακοίνωσε και επίσημα. Ωστόσο, ο Cameron ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα sequels στα σκαριά, με το πρώτο να αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες το 2018. Ο σκηνοθέτης μίλησε επίσης και για τους τρόπους που πρόκειται να επεκτείνει τον κόσμο του εν λόγω franchise.



Συγκεκριμένα, υπάρχει ήδη συμφωνία με την Disney για θεματικό πάρκο, ενώ η εταιρεία του έχει έρθει επίσης σε συμφωνία με την Dark Horse Comics για την έκδοση graphic novel spin-offs. Με τα τωρινά δεδομένα, η δεύτερη ταινία της σειράς θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2018, με τα επόμενα sequels να ακολουθούν το 2020, 2022, και 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Morfeus777
    • Η πρωτη ταινια βγηκε το 2009...και η δευτερη το 2018? μας κανεις πλακα ρε Καμερον?Που γυριζεις την ταινια? στο φεγγαρι?

    • Geovra
    • Οταν ειχε βγει το Avatar ηταν οτι καλυτερο ειχα δει (τεχνικα) σε κινηματογραφο ( audio -3d).
      Επειδη ο συγκεκριμενος σκηνοθετης ειναι "ψειρας" της τεχνολογιας νομιζω οτι θα μεινουμε παλι με το στομα ορθανοικτο απο αυτο που θα δουμε-ακουσουμε (σαν ταινια-σεναριο νομιζω δεν θα μας ενδιαφερει και τοσο πολυ)

*