Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει σε HD η κλασική ταινία Phantasm

Εκτός από το Star Wars franchise, ο σκηνοθέτης J.J. Abrams και η εταιρεία παραγωγής του (Bad Robot) ασχολούνται, επίσης, με την επαναφορά του κλασικού horror film, Phantasm. Δημοσίευμα του Ain't It Cool News αποκάλυψε ένα ειδικό project που σχετίζεται με την αρχική ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου Don Coscarelli, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει στη συνέχεια ότι η πρώτη ταινία Phantasm επιστρέφει σε ανάλυση 4K και ήχο 5.1. Την έκδοση remastered της ταινίας έχει αναλάβει η Bad Robot, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο J.J. Abrams έχει δηλώσει fan του Phantasm franchise.



Η πρεμιέρα της πρώτης ταινίας πραγματοποιήθηκε το 1979, ενώ εννέα χρόνια αργότερα ακολούθησε το sequel,  Phantasm II. Στη δεκαετία του 1990 ακολούθησαν ακόμα δύο δύο sequels, Phantasm III: Lord of the Dead (1994) και Phantasm IV: Oblivion (1998), ενώ το 2015 ακολούθησε η 5η και τελευταία προσθήκη της δημοφιλούς σειράς, το Phantasm: Ravager, σε σκηνοθεσία του David Hartman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*