Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το He-Man: Masters of the Universe

Οι Sony Pictures και Escape Artists προσέλαβαν τον σεναριογράφο του “Thor: The Dark World” Christopher Yost για να αναλάβει το σενάριο του He-Man: Masters of the Universe reboot, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. Ο Yost, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κόμικς, έχει υπογράψει αρκετές σειρές κινουμένων σχεδίων της Marvel (“The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes” και “X-Men: Evolution”) πριν συμβάλει σημαντικά στις δύο πρώτες ταινίες “Thor” όπου και βοήθησε στο να διαμορφωθεί ο κόσμος του Asgard. Μάλιστα η Marvel εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τη δουλειά του βετεράνου συγγραφέα που τον προσέλαβε για να συν-γράψει το σενάριο του “Thor: Ragnarok”, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται εντός του 2017. Η πρώτη ταινία live-action, που βασίστηκε στην cult σειρά κινουμένων σχεδίων “He Man and the Masters of the Universe” (1983-1985), έκανε πρεμιέρα το 1987 με τίτλο “Masters of the Universe” και πρωταγωνιστές τους Dolph Lundgren και Frank Langella ως He-Man και Skeletor αντίστοιχα. Από τότε, αρκετοί σκηνοθέτες έχουν προσπαθήσει να αξιοποιήσουν το δημοφιλές franchise. Η τελευταία προσπάθεια χρονολογείται το 2007, όπου σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο John Woo θα ήταν εκείνος που θα επανέφερε τον ξανθό ήρωα στην μεγάλη οθόνη.



Για όσους δεν γνωρίζουν, η ιστορία διαδραματίζεται στον πλανήτη Eternia και ακολουθεί έναν πολεμιστή που ονομάζεται Prince Adam και ο οποίος έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται στον ηρωικό He-Man. Νέμεση του είναι ένας κακοποιός που ονομάζεται Skeletor και επιδιώκει να κατακτήσει ένα φρούριο γνωστό και ως Castle Grayskull προκειμένου να μάθει τα μυστικά που κρύβονται μέσα του. Η επιστροφή του He-Man στη μεγάλη οθόνη ήταν διακαής πόθος πολλών fans ανά τον κόσμο και η αρχή μόλις έγινε! Ας θυμηθούμε λοιπόν το opening theme της σειράς κινουμένων σχεδίων των 80's “He Man and the Masters of the Universe”, καθώς και τον Dolph Lundgren ως He-Man (I have the Power!!!).





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Είχα την ταινία cartoon σε κασέτα και καθόμουν μέρα παρά μέρα με ένα παλιόφιλο και την βλέπαμε. Ωραίες εποχές. Κάτι τέτοιες παραγωγές τις φοβάμαι είναι η αλήθεια, οπότε κρατάω μικρό καλάθι για το project.. Άσε που το Dark World ήταν σχετικά βαρετή. Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε...

      ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! :P

    • celina
    • πολυ ωραια ταινιαουλα πρεπει να πηγαινα δημοτικο νομιζω οταν ξεκινησα να το βλεπω.... :P
      νομιζω ειχα πορωθει με την κοπελα στην ομαδα του.... χαχα

*